Molinerkofte

Så snart jeg så et billede af KlompeLOMPEs Molinerkofte, vidste jeg at den strikkes. Og med det færdige resultat afprøvet og taget i brug, er jeg kun blevet bekræftet i, at koften er præcis som jeg håbede den ville være.

Min kofte er dog både lidt kortere og enklere end den originale. Jeg ville have en kofte som passer til mine nederdele og strikkede den derfor en del kortere end opskriften sagde. Derudover ville jeg have en ensfarvet, enkel kofte og så var det jo oplagt at lade være med at strikke mønstret 🙂

Koften er ikke helt enkel at strikke, men opskriften er godt beskrevet og der ligger videoforklaringer på KlompeLOMPEs hjemmeside, så der er god hjælp at hente hvis man har brug for det.

Strikkefakta:

  • Pinde: 3.0 til rib og 3.5 til bærestykke og ermer
  • Opskrift: KlompeLOMPE Molinerkofte
  • Garn: Sisu, Sandnesgarn
  • Knapper: fra genbrugen

One thought on “Molinerkofte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.