Corona-virus-bamse

står højt på den 6-åriges ønskeliste i år. Og den som ønsker (hjemmestrikkede/hæklede gaver) den skal få!

Efter en hurtig google-søgning fandt jeg denne opskrift på en hæklet Coronavirus. Opskriften er lavet af Niah Design og overskuddet fra salget af opskriften går til Røde Kors’ Katastrofeberedskab som bl.a. arbejder med at begrænse spredningen af Corona. Opskriften er virkelig detaljeret og godt beskrevet med både tekst og billeder.

Jeg startede med at hækle de 22 (!!!!) røde totter og jeg valgte at fylde alle de 22 totter både med vat og piberensere. Selve kuglen var væsentlig sjovere at hækle og blev hurtigt færdig. Efter jeg havde syet totterne fast var det meningen at virussen kunne stå på bordet, da totterne var stivet af med vat og piberensere – det syntes jeg dog ikke den gjorde særligt godt. Jeg brugte derfor afklippede stykker af små træ-grilspyd som jeg stak ind i totterne og ned i kuglen. Nu kan virus-bamsen stå virkelig flot og enda (forsigtigt) rulle hen ad bordet 🙂

Corona-virussen er nu pænt pakket ind og lagt under juletræet – og jeg er spændt på hvad den lille modtager siger til den.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.