Jeg prøver igen…

I 2017 hæklede jeg disse vatrondeller, som dog hurtigt viste sig ikke at være ret gode. Jeg har længe ville give det et nyt forsøg og i juleferien fandt jeg hæklenålen og bomuldsrester frem og gik glad i gang. Jeg forsøgte et par forskellige opskrifter uden at blive helt fornøyd, men så fandt jeg denne fantastiske opskrift og fik hurtigt hæklet en god stak.

Disse rondeller er så meget bedre end de første jeg hæklede. De er tykke, bløde og behagelige at bruge. Så nu går jeg all in på de genanvendelige vatrondeller. De hvide rondeller kan vaskes ved 90° C og de farvede kan klare 60° C. Jeg vasker dem i en vaskepose og indtil videre holder de både form og farve rigtig fint.

Hæklefakta:

  • Opskrift: Bomuldsrondeller Med Puf-masker, af Tante Tråd
  • Garn: Rester af bomuldsgarn 8/4
  • Nål: nr. 4.0


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.