Regia (næsten) Pairfect

Ved et tilfælde faldt jeg over dette sjove strømpegarn fra Schachenmayr. Som navnet, Regia Pairfect, antyder er garnet designet så man kan strikke 2 helt ens (perfekte) mønstrede strømper. Tanken er at indfarvningen guider strikkeren, så man ved hvornår man skal starte på skaft, hæl osv.

1 nøgle garn skal som udgangspunkt være nok til 2 strømper. Midt inde i garnnøglet er der en del af garnet som er farvet gul og som markerer hvor sok nr 2 skal starte. Super god idé og det var vildt sjovt at se hvordan mønstret kom frem mens jeg strikkede.

Jeg strikkede sokkerne i den største størrelse (45-46) og det bød på lidt udfordringer. Da jeg var kommet til midt på foden var det mønstrede grå og røde garn slut og resten af sokken ville ende med at være ensfarvet blå. Det syntes jeg ikke ville blive så godt, så jeg endte med at bruge 1 nøgle til 1 sok (jeg havde heldgivis købt 2 ens nøgler). På den måde kunne jeg bruge den del af garnet som oprindeligt skulle være en del af skaftet på sok nr 2 til at strikke foden på sok nr 1 færdig. Og jeg fik en fin lille blå tå på begge sokker. Sokkerne er afleveret til sin glade ejer (manden) og der rapporteres om god pasform og varme.

Strikkefakta:

  • Opskrift: Reiga Pairfect med vejledning på indersiden af banderolen + denne opskrift
  • Garn: Schachenmayr, Ragia pairfect Design line by Arne & Carlos
  • Pinde: nr. 2.5
  • Garnforbrug: 1 nøgle til hver sok (der bliver garn tilbage til minimum et par barnesokker også)
  • Tidsforbrug: ~ 2uger
  • Sværhedsgrad: mellem

One thought on “Regia (næsten) Pairfect

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.