Holiday Slipover (uden slip)

Så hoppede jeg også endelig med på vest-bølgen. En vest har været på min strikkeliste længe og som så mange andre faldt valget på Holiday Slipover efter opskrift fra PetiteKnit (#holidayslipover har imponerende 5000+ opslag på Instagram). Og jeg kan godt forstå vesten er populær: tykt garn, tykke pinde, dejlig varm og meget anvendelig.

Min vest er strikket med Snefnugg fra CaMaRose og Tynn Silk Mohair fra Sandnes Garn. Jeg valgte at strikke den nederste ribkant rundt, i stedet for med slip som opskriften beskriver. Jeg synes det giver vesten en bedre pasform og et mere “fast” udtryk.

Jeg strikkede også vesten en lille smule længere, hvilket resulterede i at jeg kom til at mangle 1 nøgle garn (ikke sjovt midt i juleferien og iøvrig nedlukning af alle fysiske butikker). Vesten fik derfor en lille pause men heldigvis gik der ikke længe før der lå et nøgle garn i min postkasse 🙂

Strikkefakta:

  • Opskrift: Holiday Slipover, PetiteKnit
  • Garn: to tråde Snefnugg fra CaMaRose og en tråde Tynn Silk Mohair fra Sandnes Garn
  • Pinde: 9.0 + 10.0
  • Sværhedsgrad: nem
  • Tidsforbrug: 1 juleferie


4 thoughts on “Holiday Slipover (uden slip)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.