Kjole med dobbel flæse

Denne fine kjole blev færdig for et par måneder siden og er allerede blevet brugt ret meget. 7-åringen fik selv lov til at vælge stoffet/sengetøjet. Til trods for at det mindede mig rigtig meget om 80’erne og jeg var noget skeptisk må jeg give hende ret i, at det passede rigtig godt til denne kjole.

Kjolen er syet efter ATTERs overdelsmønster til børn. Jeg har forkortet overdelen og syet to flæser på. Jeg har igen sat en elastik i halsåbningen, da jeg ellers synes at halsen bliver for vid.

Jeg har rigtig meget gang i symaksinen for tiden og overvejer derfor kraftigt om jeg skal have tøj-købestop i 2022. Det aller meste tøj kan jo (i alle fald i teorien) laves selv og det er både sjovere, billigere og ikke mindst mere bæredygtigt og klimavenligt. Indtil videre er mit mål at sy og strikke det meste af mit eget og datterens tøj og ellers købe det brugt. Som 7-åringen så fint sagde da hun fik et par toiletpapirruller til sit rullinge-værksted; “Genbrug er god brug”.

Syfakta:

  • Opskrift: ATTERs overdelsmønster til børn
  • Stof: Brugt sengetøj fra den lokale genbrug
  • Tidsforbrug: et par dage
  • Sværhedsgrad: nem

One thought on “Kjole med dobbel flæse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.