Super nemme bukser

Der er godt gang i symaskinen her i Strikzilla-land. Faktisk har den overtaget strikkepindenes top 1 placering lige for tiden. Det kommer der ret meget tøj ud af – det meste af det til husets mindste beboer.

Buksen her er syet efter samme mønster som jule-buksen og stoffet er resterne af sengetøjet som jeg brugte til denne kjole. Noget af det som tager lang tid med at sy (og som er ret kedeligt) er at tegne og klippe mønsterdelene. Så når jeg først har tegnet et mønster, kan jeg godt lide at bruge det flere gange. Specielt hvis både jeg og modtager er tilfredse med resultatet. Og det er vi helt sikkert med dette mønster.

Den lyseblå buksen har fået snor i livet og i den anledning købte jeg et sæt med tang og snøringe for at få en prof finish. Det var noget sværere end først antaget, men efter flere mislykkede forsøg (heldigvis på prøvelapper) fik jeg til sidst sat dem pent i. Bagsiden blev forstærket med en lille bid vliseline og indtil videre holder det godt.

Syfakta:

  • Opskrift: “Bløde velourbukser” fra bogen “Sy og Strik Børnetøj 4-10 år”
  • Størrelse: 128-134 cm
  • Stof: Sengetøj fra den lokale genbrug
  • Tidsforbrug: en aften
  • Sværhedsgrad: meget nem

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.