Sweater med høj hals

Min symaskine kører stadig på højtryk, og jeg er nærmest blevet en ekspert i at sy sweatre. Jeg har syet flest af de små størrelser, men det er også blevet til et par voksen-sweatre. Den blåblomstrede sweater, som blev færdig for eet godt stykke tid siden, er min nye yndlings-sweater. Den er behagelig at have på og pasformen er rigtig god. Jeg kan slet ikke vente med at sy flere af dem.

Jeg brugte det samme mønster som til mine Påske-sweatere og til Alvildes sweater med høj hals. Jeg kan efterhånden sy dette mønster med bind for øjnene (okay, måske ikke helt, men I forstår pointen). Det er bare fantastisk, når et mønster passer perfekt, og man kan justere det, som man vil. Mønsteret er tilgængeligt i størrelser fra små børn til store børn/små voksne, og man kan vælge at sy det med eller uden høj hals, i en kort eller lang model og med eller uden lomme. Der er virkelig mange muligheder!

Så hvis du leder efter et sjovt mønster til at skabe nogle unikke og seje sweatre, så er dette mønster bestemt værd at overveje. Og hvis du ligesom jeg bliver forelsket i det, så kan du også komme til at sy dem med bind for øjnene!

Syfakta Blå blomstret-sweater:

  • Mønster: “Kiddie Hoodie”, Ida Victoria
  • Størrelse: 164 cm
  • Tilpasninger: Syet en lille smule ind i siderne. Erme-rib og den nedre ribkant er formindsket en lille smule.
  • Stof: Jerseystof fra DBA, ribkanter også fra DBA
  • Tidsforbrug: ca 5 timer
  • Sværhedsgrad: mellem

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.