Sweater med høj hals

Lige siden jeg fik min nye symaskine for ca 1 år siden har jeg tænkt at jeg skulle prøve at sy noget i strækstof. Lykken var derfor stor da jeg fandt et stort stykke blomstret strækstof og et stykke hvidt ribstof i den lokale genbrug. Helt perfekt til mit første strækstof-projekt.

Sweateren er syet efter mønsteret Kiddie Hoodie fra Ida Victoria. Mønsteret findes i str 92-170 og de største størrelser kan fint bruges til små damestørrelser. Mønsteret kan varieres til lang eller kort model, med eller uden hætte, lomme og høj hals. Med andre ord er det ikke sidste gang jeg syr med dette mønster 🙂

Jeg synes mit første projekt i strækstof lykkedes rigtig fint. Jeg anvendte symaskinens elastiske retsøm og almindelige zig-zag søm. Den største fordel med strækstof er helt klart at det giver en bedre pasform og nok også er lidt mere behageligt at have på (i forhold til sengetøj-tøj). Ulempen er at der ikke findes nær så meget strækstof i genbrugen, men hvis man er heldig skal man nok falde over noget en gang i mellem.

Syfakta:

  • Opskrift: “Kiddie Hoodie”, fra Ida Victoria. Kort model med høj hals.
  • Stof: Blomstret strækstof fra den lokale genbrug
  • Tidsforbrug: en weekend
  • Sværhedsgrad: mellem

One thought on “Sweater med høj hals

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.