Glædelig jul – del 2

Jeg er blevet helt vild med at strikke julekugler! De er relativt nemme og hurtige at strikke og kan varieres med forskellige farver og mønstre. Jeg har prøvet at holde mig til de traditionelle julefarver; rød, hvid og grøn, men har også eksprimenteret lidt med et par sorte kugler med rødt eller grønt mønster. Jeg er også helt vild med Mariusmønstret, så glæden var stor, da jeg fandt opskriften på en julekugle i Marius-stil. Opskriften er fra Arne og Carlos’ bog Julekugler. Kuglerne er strikket med Falk Dalegarn, i farverne hvid (0017), oliven (9155), julegrøn (8246) og rød (4137), på pinde nr. 2,5.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


2 thoughts on “Glædelig jul – del 2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.