Vogntæppe og barnevognskæde

Mit forrige indlæg handlede om de små hæklede dyr, som skulle blive til en barnevognskæde – og det er de blevet 🙂

Barnevognskæde

Udover de små hæklede dyr, består kæden af 2 klemmer fra Panduro og træperler fra Tiger. Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan godt lide, at kæden er ret enkel.

Jeg har også strikket et tæppe til barnevognen. Jeg er stadig vild med Mariusmønstret og valget faldt derfor på et tæppe i netop dette mønster. Denne gang har jeg holdt mig til de klassiske farver og brugt opskriftens originalgarn; Smart fra Sandnes Garn. Opskriften på vogntæppet findes, så vidt jeg ved, flere steder. Jeg fandt opskriften i Marius strikkebogen.

Marius vogntæppe

Så er vognen ved at være klar og jeg fortsætter med diverse strikke- og hækleprojekter til babyen.


One thought on “Vogntæppe og barnevognskæde

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.