Opbevaring

Jeg har fundet den perfekte løsning på opbevaring af strikkedimser. Indtil nu har jeg brugt forskellige små kasser, dåser og poser og forsøgt at lave et system, uden den helt store succes.

En søndag for et par uger siden var vi en tur på Silvan. Egentlig var jeg på jagt efter en værktøjkasse – inspireret af dette indlæg – men syntes alligevel ikke de værktøjkasser var så smarte. Lige ved siden af værktøjkasserne, faldt jeg over denne lille “kommode” med mange små skuffer og tænkte, at det måtte være en god løsning. Skufferne er gennemsigtige, så det er nemt at se, hvad der er i og nemt at finde det man skal bruge.

kasse

Jeg fik god hjælp af mikro-Strikzilla, som for tiden synes det er meget sjovt at lægge ting på plads (det kunne være fedt, hvis det er noget som bliver ved). Jeg er meget glad for, at jeg nu har alle mine knapper, perler og andet uundværlig tilbehør samlet på et sted.

Kommoden kan, som nævnt, købes hos Silvan.

 

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.