Haj, haj og lille kanin

Der har været meget gang i hæklenålen det seneste stykke tid. Så meget, at jeg har overvejet at skifte blognavn – men Hæklzilla lyder bare ikke så godt. Jeg er (stadig) helt vild med at hækle de små søde dyr fra Maja Hansens bøger, denne gang faldt valget på en farlig haj og en sød lille kanin.

img_4591

Både hajen og kaninen er hæklet i Baby Eco Wool fra Marks & Kattens. I opskriften er der brugt filt til øjne, jeg har dog valgt at hækle dem. Det giver et lidt andet udtryk, men jeg synes det fungerer rigtigt godt og tænker det er mere holdbart.

img_4582


4 thoughts on “Haj, haj og lille kanin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.