Tøj til Mor

Mikroen fik to dukker i julegaver. Dukkerne har, meget passende, fået navnene Cornflakes og Mor… Mor var førstemand ud til at få hjemmestrikket tøj. Vinteren varer længe og der er brug for et varm uldsæt.

SAMSUNG CSC

Sættet er strikket efter denne opskrift fra Familiejournalen, dog med nogle justeringer undervejs. Jeg har brugt Dale Falk og Drops Karisma, begge dele en del tykkere end Sisu, som er brugt i opskriften. Det fungerede alligevel fint, jeg strikker meget stramt, så det hele passede perfekt til lille Mor.

Jeg indrømmer gerne, at dette sæt bærer meget preg af at være et restegarnprojekt og planlegningen var måske ikke den aller bedste. Men alt i alt synes jeg det er en rigtig god start på mit restegarnprojekt og garnlageret vejer nu 151 g mindre.

Det er godt nok langt igen til de 3445 g!


One thought on “Tøj til Mor

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.