Strikket nederdel

Så har jeg strikket en nederdel. Til mig selv. Jeg var spændt på projektet og noget skeptisk til en strikket nederdel, men er overraskende glad for resultatet. Jeg synes nederdelen er sød på sin helt egen måde og den blev færdig i løbet af et par aftener.

SAMSUNG CSC

Jeg er stadig i gang med mit restegarnprojekt, så nederdelen er selvfølgelig strikket i rester. Med nederdelen er de sidste Eskimo-rester (nesten) væk, og som tidligere nævnt, gav nederdelen et godt indhug i garnlageret.

Jeg har brugt pinde nr. 8.0, opskriften anbefaler 7.0, men af erfaring ved jeg at jeg strikker mere fast end gennemsnittet. Der gik med ca. 300 g garn og opskriften finder du her.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.