Vaskebjørn pude

Jeg er vild med denne pude! Og det er, heldigvis, mikroen også.

SAMSUNG CSC

Puden er strikket efter en opskrift fra magasinet Sallys Strik (nr. 7, 2016), dog med nogle justeringer. I følge opskriften skulle puden strikkes frem og tilbage, da jeg ikke er vild med at strikke mønster på den måde, strikkede jeg det lysegrå i et stykke og syede mønstret på til sidst. Det ses også ret tydeligt, specielt i den hvide del af mønstret. Det blev jeg ikke helt tilfreds med, da det lysegrå ret godt “skinder” igennem. Men det har også sin charme og, som nævnt, mikroen er vild med puden, og det er trods alt det vigtigste 🙂

SAMSUNG CSC

Puden er strikket i noget tykt strømpegarn (købt i Netto, så vidt jeg husker) på pinde nr. 5.0. Selve strikningen gik stærkt, men det tog ret lang tid at sy mønstret på til sidst. Og det blev ikke bedre af, at der var fejl i mønsterdiagrammet. Øv, det er altså lidt irriterende. Men det gik til sidst og puden bruges både i sengen, i sofaen og i mikroens lille kurvestol!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.