Status på oldemorruderne

Jeg mangler ca. 130 firkanter. Det er ret mange. Men, de første 50 er gået nogenlunde stærkt og jeg hygger mig vildt meget med at hækle firkanterne.

Lappetæppe.jpg

Da jeg startede på tæppet troede jeg at jeg “kun” skulle hækle 80 lapper. Hvor jeg fik det tal fra, ved jeg ikke lige. Men nu kan jeg godt se, at det nok nærmere er de 180 jeg skal producere.

Der findes mange gode (og nogle dårlige) opskrifter på firkanterne. Jeg var forbi flere blogger, men endte til sidst med at følge opskriften i Arne og Carlos bog; Håndarbejde i haven. I bogen er der både tekst og billeder og fremgangsmåden er således meget godt beskrevet.

Jeg har valgt at have sort kant på alle firkanterne og har også tænkt at hækle lapperne sammen med sort. Efter grundigt kig i garnkasserne, kan jeg godt se, at jeg ikke har nok sort garn til hele tæppet. Det er mega irriterende, når jeg nu var indstillet på ikke at købe garn før alle kasserne var tomme. Dilemma, dilemma! Men kender jeg mig selv ret, ender jeg med at købe det manglende sorte garn 🙂


4 thoughts on “Status på oldemorruderne

  1. Jag har också fått köpa nytt garn till sista varvet på mina mormorsrutor. Det stör inte mig så mycket, men det irriterar mig att jag råkat virka upp garnrester som jag skulle behövt för att laga stickade plagg som gått sönder ;).

  2. Det kan jeg godt forstå kan være irriterende, det har jeg slet ikke tænkt over før nu 😉

    Var lige inde og kigge på dine tæpper – hvor er de flotte! Må jeg spørge hvordan du har hæklet lapperne sammen?

    /Strikzilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.