Genbrugspude

Så er pude nr. 2 på plads på barneværelset. Puden har fået en varm velkomst og både mikroen og jeg er ret glade for den.

SAMSUNG CSC

Den strikkede del har længe været færdig, men det tog sin tid at samle mod til monteringen. Pudens forside er strikket i et stykke med striber i forskellige størrelser. Jeg slog 65 masker op på pinde nr. 5.0 og strikkede ca. 40 cm. Bagsiden er lavet af et par af mine gamle bukser, som jeg klippede op i flere stykker og syede sammen til en firkant.

SAMSUNG CSC

De to dele er syet sammen på symaskine, retside mod retside, med en lille zigzag søm. Jeg er lidt ked af, at lommerne er nesten i toppen af puden, men ellers synes jeg egentlig det blev ret fint.

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.