“Vesle Alvildes lekekjole”

Jeg elsker denne kjole, så enkel og alligevel lidt anderledes på grund af snoningen på ryggen. Kjolen er meget nem at strikke og med relativt tykke pinde går det også hurtigt. Opskriften er fra bogen “Strikk til mamma og mini” og findes også lige her på Pickles’ hjemmeside.

Kjolen er strikket med Pickles Sommer Wool og jeg har brugt pinde str. 4.5 som giver en strikkefasthed på 19 m = 10 cm glatstrik. Pickles Summer Wool er en blanding af bomuld og merinould som passer perfekt til det danske (og norske) sommervejr. Jeg har strikket kjolen i str. 6-7 år og den passer perfekt til min 5 1/2 årige pige.

Faktisk har jeg strikket denne kjole tidligere. Den gang brugte jeg noget lidt tykt uldgarn og det gav slet ikke den samme struktur på kjolen. Som nævnt, er jeg vild med kjolen og vil helt sikkert strikke den igen en anden gang. Jeg er generelt ret vild med Pickles’ garn og opskrifter og lykken var stor da jeg fandt ud af, at de nu også sender garn til Danmark 🙂


One thought on ““Vesle Alvildes lekekjole”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.